Bouw of verbouwplannen?

Contacteer Bouwwerken Lefebvre vrijblijvend met uw vragen, wij spreken graag met u af om uw project te bekijken en een offerte op te maken.

Contacteer ons

We zijn gevestigd in

Bellegemsestraat 166
8510 Bellegem

v

Bel ons

Stel uw vraag


  Maken jullie vrijblijvende offertes

  Ja, uiteraard maken wij voor aanvang van de werken een vrijblijvende offerte op. Daarom komen we altijd eerst even tot bij u om de plannen of de woning (bij verbouwingswerken) te bekijken. Zo kunnen we alvast vrijblijvend advies geven en kunnen we zien of de uitgevoerde werken binnen onze mogelijkheden liggen.

  Werken de zaakvoerders mee?

  Als 5de generatie binnen Bouwwerken Lefebvre werken wij als zaakvoerders inderdaad dagelijks mee op de werf. Kristof Lefebvre en zoon Gilles zijn de 4de en 5de generatie en kunnen rekenen op jaren eigen ervaring en vakkennis.

  Werken jullie samen met architecten?

  Voor nieuwbouwwoningen en grote verbouwingen is een architect noodzakelijk en dan werken wij uiteraard samen met de door u gekozen architect. Ook hierin kunnen wij u adviseren.

  Werken jullie ook buiten Kortrijk en Bellegem

  Wij zijn actief in gans West-Vlaanderen. Door onze roots in Bellegem – Kortrijk liggen de meeste van ons afgewerkte werven in deze regio maar woont u in Ieper, Roeselare, Kuurne, Zwevegem … Ook dan kunnen wij u helpen.

  Algemene Bouwonderneming Lefebvre

  Bellegemsestraat 166
  8510 Bellegem
  BE 0438.097.134

  T 056 21 28 00 
  GSM Kristof 0478 58 52 65
  GSM Gilles 0470 05 46 76

  hallo@bouwwerkenlefebvre.be

  Volg ons